De resultaat JO-JO

Dit heb ik zelf al ongeveer 20 keer toegepast! Jij laat nooit meer resultaat liggen en werkt je vele malen sneller naar je nieuwe doel toe! Ik weet zeker dat jij je doel sneller bereikt door dit toe te passen.

Dit is het tegenovergestelde van wat de meeste mensen doen die al 10 jaar lid zijn bij een ‘standaard’ sportschool en weinig vooruitgang boeken.

Dit is het tegenovergestelde van inefficiënte trainingen die doorgaans gevolgd worden wanneer schema’s van andere mensen of website’s worden gekopieerd.

Dit gaat niet over de traditionele ‘negatieve’ jojo waarbij mensen gewicht verliezen, maar na het bereiken van hun streefgewicht weer aankomen en steeds weer een nieuwe poging doen om af te vallen.

Deze blog gaat over het inplannen van verlagingen en verhogingen in je calorie inname en het slim afstemmen van je trainingen zodat je basisverbranding omhoog gaat en je voor de lange termijn niet hoeft te teren op een lage verbranding maar altijd energie hebt en meer kracht hebt om de dingen te doen die jij fijn vind, of het nu om trainen zelf gaat of daarbuiten.

Een basisvoorwaarde voor constante progressie met deze methode is dat je structureel minimaal twee keer per week traint met gewichten die relatief zwaar zijn ten opzichte van jouw kunnen. Wanneer je deze methode misbruikt en stopt met het handhaven van je trainingsfrequentie op het moment dat je aankomt wordt dit een negatieve jojo met alle negatieve gevolgen van dien zoals de extra aanzet van vetmassa.

Het durven verhogen of verlagen van de calorieën kan lastig zijn. Wees met name alert dat jij jezelf geen tragere verbranding cadeau doet door consequent minder te eten. Constant erg laag in calorieën zitten is niet de manier om vooruitgang te boeken.

Wil je hier samen naar kijken boek dan een gratis en vrijblijvende proeftraining.

Proeftraining?

    Je telefoonnummer

    Mail (niet verplicht):