“Een stok achter de deur door met een coach te werken werkt voor mij perfect. Ik zou iedereen aanraden om een proeftraining te doen. In plaats van zelf wat te proberen is dit voor mensen zoals mij echt een uitkomst! Ik zou wel weten wat ik ongeveer kan doen, maar het schema en voedingsplan geeft mij veel houvast waardoor ik merk dat ik veel gemakkelijker progressie boek en ook consequent ga. Bij een normale sportschool zou ik simpelweg een stille betaler zijn die nooit komt.

In het verleden had ik altijd zere knieën door verkeerde techniek en ging regelmatig langs de fysio. Door hier te sporten heb ik al twee jaar geen last meer van mijn knieën!”

“Nadat ik 10kg vetmassa ben kwijtgeraakt is alles anders geworden. Het is een uitkomst dat je altijd een goede workout doet. Mijn onderrugklachten zijn ook verdwenen.

Het voedingsplan doe ik nog steeds. Niet omdat ik het perse nodig heb, maar de gerechten zijn gewoon lekker. Wat ik zou adviseren als je twijfelt: gaan! Ze werken met korte contracten en zijn heel flexibel.”

“Ik ben 25kg vetmassa kwijt. Nu bouw ik spiermassa op. De fase hierna ga ik weer vet verliezen. Door dit te combineren haal ik voor mijzelf het maximale eruit.

Wat ik prettig vind is dat er altijd gestuurd wordt op hoe zwaar ik de oefeningen moet doen. Hier heb ik geleerd dat alles maximaal doen juist niet goed werkt voor mij. Ik boek al sinds ik hier drie jaar geleden begon progressie.

De coaches hameren veel op techniek en ik merk dat dit het verschil maakt voor mij. Voor iedereen die fit wil worden zou ik zeggen volg de tips op die je krijgt en volg het plan.”

“Ik had nooit gedacht zo ver te komen! Een gewone sportschool zag ik erg tegenop. Ik ben echt veel centimeters kwijt rond mijn taille en kan mijn eigen lichaamsgewicht nu optrekken. Ik sport drie keer per week en één keer met begeleiding.

Ken je mij? Dan kan je ook altijd een keer met mij mee sporten.”

“Ik merk dat het opbouwend sporten mij mentaal sterker maakt! Het is prettig dat het hier niet zo druk is zodat ik je je aandacht bij de oefening kan houden. De sfeer is altijd leuk en door de progressie die ik boek is een mooie bijkomstigheid van de voldoening die ik uit de trainingen zelf haal.

Ik kan mijn eigen gewicht optillen en kan mezelf bijna omhoog trekken aan de stang! Ik begon samen met mijn man buiten tijdens de lockdown en heb echt grote sprongen gemaakt. Als ik dit zelf had moeten verzinnen was had ik nooit zo ver gekomen.

Als jij dit jezelf niet ziet doen zou ik zeggen probeer het! Deze sport wordt vaak geassocieerd met bodybuilding maar dat is het juist helemaal niet. “

“Ik eet twee keer zoveel als voorheen en sport op mijn lichaam fit te houden. Nu ben ik al vier jaar consequent bezig.

Het voordeel van hier sporten is dat je niet na hoeft te denken wat goed voor je is. Ik had een probleemtje met een gewricht. Wat er dan gebeurt is dat het schema aangepast wordt en ik nog steeds alles train. Eigenlijk zijn de vervangende oefeningen gewoon een soort nieuwe stimulans en motivatie!

Zeker als je twijfelt over wat je kan zou ik hier eens gaan kijken. Ik kan veel meer dan toen ik begon en voel mij vele malen fitter.”

“Bij een standaard sportschool krijg je geen hulp. Het Fullbody programma in combinatie met begeleiding werkt erg fijn! Hiervoor was ik al lid geweest maar dit gaf mij niet zoveel voldoening als de vooruitgang die ik hier de afgelopen vier jaar heb geboekt.

In 2020 kreeg ik een ongeluk en veel later een nieuwe knie. Hierna is in overleg met mijn arts en fysio een programma opgesteld waarmee ik nog steeds aan nieuwe doelen werkt. Deze foto is uit maart 2023. Ik sport nog steeds vier keer per week!

Nu ben ik gevraagd als trainer Fullbody. In die rol zul je mij tegenwoordig zien in de gym!”

“Ik ben hiervoor jaren lid geweest bij een sportschool. Bij Fullbody heb ik pas leren trainen en doseren. In 2021 had ik twee hernia operaties achter de rug. Dan is er toch vaak twijfel over wat je doet.

Hier heb ik zekerheid en check ik regelmatig samen met de coach mijn techniek.

Ook mijn bloeddruk reageert goed op adviezen die ik krijg inzake voeding en supplementen. De out of the box, maar toch veilige en meetbare aanpak spreekt mij erg aan!”

In een half jaar heb ik 5 kilo spiermassa toegevoegd met het Fullbody voedingsprogramma.

Op dit moment zijn mijn calorieën verder verhoogd omdat ik anders stil kom te staan. Stilstaan geen optie!

De adviezen die ik krijg zijn gemakkelijk op te volgen.

Oefeningen worden regelmatig aangepast om te zorgen dat je goed vooruit gaat. Dit had ik zeker niet willen missen. Als je lekker wilt sporten in een fijne omgeving raad ik je aan een proeftraining te doen!”

“Het Fullbody programma bestaat voor mij uit hoge intensiteit trainingen omdat dit het meest efficiënte middel is voor het verbeteren van mijn fysiek. Bewegen deed ik al, maar door deze trainingen te doen voel ik mij veel beter.

Hier heb je telkens een vervolgstap. Je hebt structuur maar doet ook weer niet zo lang hetzelfde zodat het saai wordt. Je investeerd een periode in verschillende oefeningen. Hierna krijg je weer een nieuw opvolgend programma.

Ik ben op dit moment 9kg kwijt en een stuk sterker dan voorheen.

Je kan hier een proeftraining doen waarbij ze gelijk laten zien waar je mee kan starten! “

PROBEREN?

    Je telefoonnummer

    Mail (niet verplicht):