Succesverhalen

Dit is Marit. In het verleden heeft zij altijd gesport maar zonder structuur. De focus op snelheid bij haar vorige trainingen gaven haar zere knieën. Ik stond er versteld van dat er nooit werd gedoseerd!

Als je teveel te zwaar doet gaat dat vaak ten koste van techniek. Als je dit niet structureel opbouwt ga je uiteindelijk de prijs betalen. In het geval van Marit: Zere knieën.

Bij Fullbody sport je gedoseerd. Op dit moment is zij al ruim 1,5 jaar van haar zere knieën af en is zij consequent aan het sporten met succes!

Dit is Marieke die het tegenovergestelde heeft gedaan van wat de meeste mensen doen met sporten. Zij had onderrugklachten, had veel twijfel over wat zij wel of niet kon en over haar voeding..

Een jaar later is zij 10kg kwijt, eet zij 600 calorieën per dag meer en heeft zij nooit meer last van haar onderrug. Wat je doet moet zin hebben en efficiënt zijn.

Kees sport nu een jaar bij ons, is 25kg afgevallen en is nu bezig met het opbouwen van spiermassa. Wat ik je ga vertellen komt misschien vreemd over maar het gaat over zijn calorie inname.  

De eerste trainingen waren vooral conditioneel omdat zijn onderrug en knieën moesten wennen aan de belasting. Het probleem met het langdurig volgen van één programma is dat je een plateau bereikt. Bij de meeste programma’s is dit na ongeveer 8 weken. De trainingen wijzigen na deze periode zodat hij nooit op een plateau komt!

Op dit moment is Kees zijn lichaam aan het opbouwen en eet hij +3500 calorieën. Hij begon op 2800 calorieën. Zijn verbruik nam toe. Hij heeft nooit honger gehad en door de structuur van het voedingsprogramma heeft hij gegeten wat hij zelf lekker vind.

Arina sport een tijdje bij ons en haar ervaringen zijn toch wel bijzonder als je bedenkt dat zij al verschillende sporten had geprobeerd.

Zo’n 2 jaar later is zij vele centimeters kwijt rond haar taille, is zij een stuk fitter en heeft meer zelfvertrouwen. Zij is nog steeds lid omdat zij nog steeds vooruit gaat en niet verveeld raakt omdat ze nooit langdurige hetzelfde doet. “Ik had nooit gedacht zo ver te komen!!”

“Ik merk dat het opbouwend sporten mij mentaal sterker maakt! Achteraf is het bijzonder om te zien hoe ver ik nu ben gekomen. Ik kan mijn eigen gewicht optillen en kan mezelf bijna omhoog trekken aan de stang! Ik begon samen met mijn man buiten tijdens de lockdown”

Deze dame heeft op dit moment 10 schema’s doorlopen en heeft van de start tot nu consequent resultaat geboekt.

Jan is 56 jaar oud en heeft zijn voedingsinname in de tijd dat hij lid is 200% verhoogd met als gevolg veel meer fitheid, kracht en uithouding.

Als jij te weinig calorieën eet gaat je lichaam in spaarstand. Hier zijn veel discussies over, maar spaarstand is bewezen. Zit je te lang in een calorietekort dan past jouw lichaam zich hierop aan. De enige manier om hier vanaf te komen is spiermassa opbouwen, je verbranding verhogen en zorgen dat de energie niet meer wordt opgeslagen maar wordt gebruikt omdat je spieren VRAGEN OM VOEDING!

Er is wat vervangen bij Amber wat bij de meeste mensen ervoor zou zorgen dat ze zouden stoppen! De jaren voordat ze bij ons kwam sportte ze al regelmatig maar had zij moeite met het verhogen van gewichten omdat er twijfel was over de techniek en structuur. In 2020 is Amber gestart. “Bij een standaard sportschool krijg je geen hulp. Het Fullbody programma in combinatie met begeleiding werkt erg fijn!”

In 2022 heeft Amber een ongeluk gehad. Een jaar later een nieuwe knie. In plaats van te stoppen gaat zij door en is zij een voorbeeld voor veel mensen bij wie het tegenzit. In overleg met haar arts en fysio is een programma opgesteld waar zij nog steeds aan haar lichaam en nieuwe doel werkt. Deze foto is uit maart 2023. Amber sport nog steeds vier keer per week!

“Ik ben hiervoor jaren lid geweest bij een sportschool. Bij Fullbody heb ik pas leren trainen en doseren”

In 2021 is Toon lid geworden bij Fullbody na twee hernia operaties. Toon deed waar veel mensen angstig voor zijn.

De reden dat hij sommige spiergroepen meer traint en andere minder is omdat er FOCUS moet zijn op de spiergroepen die hem pijnvrij houden. Door te trainen met een iets hogere frequentie als een ‘standaard sportschool programma’ past zijn lichaam zijn beter aan en is de kans op een blessures geminimaliseerd. Er is gekozen voor oefeningen die hij DIRECT redelijk goed uit kon voeren, zonder compensaties. Op dit moment tilt toon 1,5x zijn lichaamsgewicht meerdere keren met gemak op.

In een half jaar heeft Robbert 5 kilo spiermassa toegevoegd met het Fullbody voedingsprogramma. In de trainingen doet hij vooral grote oefeningen voor het meeste resultaat. Eigenlijk zijn we pas net begonnen!

Op dit moment hebben we Robbert zijn calorieën verder verhoogd omdat hij anders stil komt te staan. Stilstaan geen optie! Stilstaan demotiveert.

Met het Fullbody programma werk je vooral op hoge intensiteit. Bij ons is dat gemakkelijk omdat alle spullen er zijn. Als Patrick op zijn werk is dan gaat dat iets anders.

Het Fullbody programma bestaat uit hoge intensiteit trainingen omdat dit het meest efficiënte middel is voor het verbeteren van je fysiek.

In de meeste sportscholen wordt dit niet verteld omdat ze dit simpelweg niet weten. Het is vooral gemakkelijker als je heel lang hetzelfde doet.

Patrick is op dit moment 9kg kwijt en een stuk sterker dan voorheen.

PROBEREN?

    Je telefoonnummer

    Mail (niet verplicht):