Krachttraining is meer dan het trainen voor een gespierd lijf. Krachttraining zorgt ervoor dat je een sterker en strakker lichaam krijgt. Wordt je al moe als je de trap op loopt? Of kosten bepaalde activiteiten jou veel energie? Krachttraining zorgt ervoor dat je een sterker lichaam krijgt.

Betere (vet)verbranding met krachttraining

Meer kracht en spierweefsel zorgt voor een betere stofwisseling en een betere verbranding. Naast dat je in de training enkele honderden calorieën verbrand gaat deze verbranding de gehele week door. De belangrijkste voorwaarde voor het trainen is dat dit veilig gebeurt. Daarom werken wij met name in kleinschalig groepsverband. Door deskundigheid en een juiste techniek bij de oefeningen leren wij jou precies hoe jij een vliegende start maakt!

Je kan bij ons trainen in een groepje van 3 personen om jouw doelstelling te bereiken en hebben wij diverse momenten waarop jij dit in kan plannen!

Voor kracht is focus belangrijk!


 

Wil je liever zelfstandig trainen?

Ook dit is geen probleem! Na de introductieperiode waarin jou alles geleerd wordt kan je als jij dat prettig vind zelfstandig verder. Je kan hier ook direct mee beginnen, alleen voor de meeste mensen die beginnen met trainen is dit niet aan te raden!

Wil je zelfstandig starten en soms hulp? Geen probleem!

Wij bieden privetraining in kleinschalige groepjes en hebben hier ook strippenkaarten voor.

Ben je benieuwd hoe jij sterker kan worden? In één proeftraining maken wij je al sterker!

Doe de abonnementscheck of vul onderstaand formulier in voor een proeftraining en we nemen zo snel als mogelijk contact met jou op!

    Je telefoonnummer

    Mail (niet verplicht):