Ben je er klaar voor om écht af te rekenen met die overtollige kilo’s en wil je blijvend resultaat?

Vaak heb je allerlei diëten al geprobeerd en weet je uit eigen ervaring dat deze vaak niet of maar op korte termijn werken. Afvallen wil zeggen je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding. Daarom werken wij met name in kleinschalig groepsverband. Zo train jij in een groepje van 3 personen om jouw doelstelling te bereiken en hebben wij diverse momenten waarop jij dit in kan plannen!

Is het allemaal nog nieuw en ben je er niet zeker van of krachttraining iets voor jou is? Doe dan de lidmaatschapstest.

Krachttraining is hét middel om jou langdurig in shape te krijgen

Krachttraining zorgt ervoor dat je een sterker en strakker lichaam krijgt. Met onze persoonlijke aanpak leren wij jou de belangrijkste oefeningen veilig uit te voeren. Een voorbeeld van zo’n oefening is de squat oftewel een zitbeweging. Deze beweging is belangrijk voor het verliezen van vetmassa omdat deze beweging er onder andere voor zorgt dat het hormoonstelsel beter gaat werken om vet te verliezen en de oefening het hele lichaam belast, oftwel: Fullbody! De squat is complex en wordt in de standaard sportschool veelal foutief toegepast met blessure’s of weinig progressie als gevolg.

Wil jij ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen?

Doe de abonnementscheck of vul onderstaand formulier in voor een proeftraining en we nemen zo snel als mogelijk contact met jou op!

  Je telefoonnummer

  Mail (niet verplicht):

  Onze aanpak bij tijdgebrek: Focus!

  Tijdgebrek is één van de meest voorkomende redenen waarom mensen stoppen met sporten. Stoppen met hardlopen of fietsen vanwege tijdgebrek is logischer dan stoppen met krachttraining. Krachttraining is al bijzonder effectief vanaf enkele minuten per training. Wij hebben een training vanaf 8 minuten voor jou opgesteld. Vooral bij zo’n training is het belangrijk dat we de oefeningen doen die het meeste effect hebben. Deze training verhoogt de hoeveelheid vet die je lichaam verbrandt – niet tijdens je training, maar daarna, als je lichaam herstelt van de training. De krachttraining leidt tot een verhoogde aanmaak en afbraak van spiereiwit, en dat kost het lichaam energie waardoor je meer verbrand. Anderzijds leidt de training tot een verhoogde activiteit van natuurlijke pephormonen als adrenaline en nor-adrenaline. Die prikkelen de vetcel om zijn inhoud af te staan aan de bloedbaan en verhogen de energieverbranding in het weefsel.

   

  Waarom je altijd honger hebt: leptine. Klik hier!
  Afmakertje voor vetverlies proberen? Klik hier!
  Of een gratis proeftraining? Vul dit in:

   Je telefoonnummer

   Mail (niet verplicht):