Veel mensen hebben last van fysieke klachten. Fysieke klachten ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde (werk)houding, overgewicht, stress, (sport)ongeval.

Het is bewezen dat sporten en gezonde voeding helpt bij het herstellen van fysieke klachten. Wij bekijken samen met jou wat de fysieke klachten zijn en zullen hierop een schema op maat maken om deze klachten te verminderen, afhankelijk van de abonnementsvorm jij kiest.

De perfecte start

Met name bij fysieke klachten is het prettig om met begeleiding te sporten. Door deskundigheid en een juiste techniek bij de oefeningen leren wij jou precies hoe jij een precies goed start! Zo kan je trainen in een groepje van 3 personen om jouw doelstelling te bereiken en hebben wij diverse momenten waarop jij dit in kan plannen! Wil je liever zelfstandig trainen? Ook dit is geen probleem! Na de introductieperiode waarin jou alles geleerd wordt kan je als jij dat prettig vind zelfstandig verder.

Wil jij ook jouw fysieke klachten te lijf gaan?

Doe de abonnementscheck of vul onderstaand formulier in voor een proeftraining en we nemen zo snel als mogelijk contact met jou op!

    Je telefoonnummer

    Mail (niet verplicht):