Het hormoongeheim om vet te verbranden

Ik ga je vertellen hoe jij jezelf in de vetverbrandingsmodus kan zetten!

Het hormoon geheim dat niemand weet is niet zo moeilijk. Je kan het zelf activeren. Ik ga je vertellen waarom niemand dit doet en waarom niemand jou dit verteld.

Er zijn veel dingen van invloed op jouw hormoonhuishouding zoals voeding, training, maar ook of je bijvoorbeeld fysiek werk doet of veel in de file staat.

Het is niet zo interessant om het te hebben over dingen waar je niet DIRECT wat aan kan doen.

Soms is een doel zo ver weg dat je de stappen naar het doel niet ziet.

De tussenstapjes zijn alleen lastig vol te houden als er geen verlangen is naar het doel.

Verlangen gaat veel dieper dan discipline en zorgt ervoor dat je niet hoeft te teren op motivatie.

Het leuke weetje dat ik met jou wil delen is dat je testosteronproductie en groeihormoonspiegel (GH) meer verbeterd bij zware inspanningen zoals krachttraining. De gemakkelijke weg is meer krachttraining.

Meer testosteron en GH zorgen voor meer vetverbranding en meer spieropbouw. Wat je direct toe kan passen om jouw testosteronniveau op te krikken is het nemen van magnesium. Magnesium zorgt er deels voor dat jouw testosteronspiegel op peil blijft!

Onderzoek laat zien dat bijvoorbeeld apparaten een kleiner deel van het lichaam activeren en hierdoor de testosteronspiegel en GH spiegel minder opkrikken.

Maar wanneer jij een standaard fitness binnen komt dan krijg jij een rondje met apparaten. Het is het gemakkelijkste manier voor een sportschool om jou bezig te houden, maar geeft ook weinig resultaat.

Je hebt twee keer zoveel apparaten nodig om je lichaam te trainen en jouw testosteronproductie zullen nooit de waardes bereiken die je bereikt met GROTERE OEFENINGEN zoals een squat.

Een squat kost het lichaam 42% meer energie dan een andere zware been oefening op een apparaat.

Om deze reden bieden wij geen apparaten rondjes aan. Ze zijn inefficiënter dan grotere oefeningen. Wij zorgen ervoor dat jij elke periode stappen maakt door te DOSEREN. Heb je hier een vraag over?

    Je telefoonnummer

    Bronnen:
    https://journals.lww.com/nsca-jscr/Fulltext/2014/04000/The_Acute_Hormonal_Response_to_Free_Weight_and.22.aspx
    https://insights.ovid.com/crossref?an=00124278-201605000-00005